OPIS IN LASTNOSTI APARTMAJA
Apartma lahko gosti 1- 6 oziroma 8 oseb.

V novi dvonadstropni vili (P+2+M), zgrajeni leta 2008, sicer brez dvigala, edinstveno luksuzno klimatizirano podstrešno stanovanje tlorisa 140 m2 z razkošno teraso v izmeri 95 m2.
  • Velik dnevni prostor s kuhinjo visokega razreda (hladilnik z ledomatom, pomivalni stroj, mikrovalovna, el. pečica, steklokeramična plošča, ločevalni zabojniki, toaster, …), z jedilno mizo za 8 oseb, delovnim kotičkom (računalnik, internet- wireless) in LCD TV predelom z dvema razkošnima zofama (ena omogoča ležišče 160x200cm) in izhodom na teraso.
  • 3 spalnice (zakonska ležišča 180x200, 160x200 in 140x200, posteljnina iz naravnih materialov, za otroke na izbiro deška ali dekliška). Dve s strešnimi okni (zunanja in notranja senčila), ena z izhodom na teraso in LCD TV.
  • Prostor za počitek, kopalnica, dodatni wc, manjša shramba s pralnim in sušilnim strojem.
  • Terasa, ki je s svojo kvadraturo, lego in opremo glavna atrakcija ponudbe; dve sedežni garnituri (4+8) v prijetnem hladu Fogco hladilno-pršilnega sistema, večja tudi v senci avtomatskega jadra in ob razkošnem jacuzziju za 5 oseb, v katerem vas v masažnih užitkih, klepetu in srkanju šampanjca vidita samo morje in sonce....
Skratka luksuz, primeren za zahtevnejše turistične ali poslovne goste. Prisrčno vabljeni!

Lokacija
--> Slovensko English